Wholesale

Sinds april 2011 hebben wij ons eigen merk ansichtkaarten: Cardcetera Cards. We werken samen met een aantal freelance fotografen aan een mooie collectie ansichtkaarten, met thema´s als katten, vlinders, eten, bloemen en vintage. In maart 2013 is de serie The French Connection verschenen – 8 kaarten met een full colour voor- en achterkant. In de loop van 2013 zal ook de serie The Dutch Connection aan het assortiment worden toegevoegd.

De kaarten worden enthousiast ontvangen door onze klanten – ze zijn zeer te spreken over de kwaliteit van deze kaarten. Op de website van Postcrossing worden de kaarten door veel mensen aangemerkt als favorieten. Op de pagina In de media is ook een aantal reviews te lezen. De kaarten van Cardcetera zijn ook te koop bij Paris Paradis, Postzegelerop, JCadeau en Weverij De Weefplaats.

Wil je de kaarten ook gaan verkopen in jouw (web)winkel, restaurant, café, op markten of beurzen? Mail ons dan op info <at> cardcetera.com – we bespreken graag de uitgebreide mogelijkheden met je! We kunnen kaarten in iedere gewenste hoeveelheid leveren, gecombineerd in sets of helemaal los. Op verzoek leveren we ook scans of foto´s voor in je webshop aan – zodat het plaatsen wel heel eenvoudig wordt! Wil je eerst bekijken of de kwaliteit wel is wat je er van verwacht voor je besluit de kaarten op te nemen in jouw winkel? Vraag dan om een proefpakket. Geheel vrijblijvend uiteraard.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s