Reviews & vermeldingen – Nederlands

Op deze pagina vind je een overzicht van berichten van anderen over Cardcetera. Mis je een bericht? Of wil je zelf een review schrijven of aandacht besteden aan Cardcetera? Mail vooral naar info <at> cardcetera.com.

Aandacht voor introductie The Dutch Connection
ZFM Zandvoort besteedt aandacht aan de introductie van onze eerste kaart in de serie The Dutch Connection en de introductie van de hele serie.

Ook Banger Sisters besteedt aandacht aan de publicatie van de eerste kaart uit The Dutch Connection van winnares Sandra, plus de lancering van de hele serie kaarten.

De Brielsche Courant neemt de introductie van The Dutch Connection op in het weekblad. En als Eindhoven bedrijf zijn we heel blij met deze vermelding op E-go.

Aandacht voor introductie The French Connection & The Dutch Connection
Online Shoppen Nederland plaatste het persbericht dat wij verzonden rondom de introductie van de nieuwe kaartenserie The French Connection. Je kunt het hele bericht op de site nalezen. Ook de introductie van onze eerste kaart in de serie The Dutch Connection krijgt aandacht op de site, net als de lancering van de volledige set typisch Nederlandse kaarten.

Review: The French Connection (Nederlands)
Blogger Marjolein schreef een review over onze nieuwe set op haar blog Marjolein! Een citaat:

De kaarten zijn zoals ik al zei echt super. Mooie stevige kwaliteit, heldere mooie foto’s. Maar ik moet de achterkant van de kaarten niet vergeten! Wat toen ik dacht zag maakte ik een sprongetje! Heb in mijn leven al heel wat mooie ansichtkaarten verstuurd, waarbij je altijd kiest welke voorkant er het leukst is! Logisch toch? Maar de French Connection is niet alleen mooi van de voorkant. Ook de achterkant is super!! Haast zonde om erop te schrijven.

Review: The French Connection (Nederlands)
Ook op Nouk-san, het blog en de webshop van Anouk, verschijnt een review over onze nieuwe kaartenserie. Een citaat:

Om wat variatie in te brengen, heeft Astrid ook twee zwart/wit foto’s laten drukken als ansichtkaart. Dit zijn, net als de kleurenfoto’s, ook adembenemende plaatjes. Eigenlijk zouden deze kaarten stuk voor stuk ideaal zijn voor als je in Frankrijk woont en aan Postcrossing doet. Misschien stuur ik er, als ik het over mijn hart kan verkrijgen om ze weg te doen, ooit wel eens één naar Frankrijk toe.

Ook The Dutch Connection krijgt een review op Nouk-San:

De klompen en de kaas zijn typisch Hollands, de poffertjes en fiets zijn 100% Nederlands. En daarom ook weer stuk voor stuk perfect voor deze collectie. Natuurlijk ben ik iemand van het illustreren, maar deze foto’s zou ik ook wel in mijn collectie willen opnemen wanneer ik de ansichtkaarten uit wil breiden. Ik houd van Holland (en Nederland). En deze foto’s zijn echt prachtig!

Review: The French Connection (Nederlands)
Op de Nederlandse snail-mail pagina verscheen ook een review van The French Connection. Een citaat:

Cardcetera heeft een prachtige kaartenset uitgebracht genaamd “The French Connection”. De set bestaat uit 4 staande en 4 liggende ansichtkaarten met op de voorkant een prachtige foto van een typisch Frans tafereel.

Aandacht voor eenjarig bestaan
Op 28 mei 2012 bestonden wij een jaar. Ultimate Webshops Nederland besteedde hier aandacht aan op de site.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s