Persberichten – Nederlands

Cardcetera: persoonlijke cadeauverpakking vol moois voor de feestdagen

Eindhoven, 28 augustus 2013 – Iets bijzonders opsturen tijdens de feestdagen? Vul een cadeauverpakking van Cardcetera met tien kaarten naar keuze, pas de cadeauverpakking helemaal naar wens aan en je hebt het perfecte cadeau. Lees verder….

Cardcetera viert verjaardag met lancering The Dutch Connection

Eindhoven, 26 mei 2013 – Tijd voor een feestje want op maandag 27 mei bestaat webshop Cardcetera 2 jaar! Op haar verjaardag trakteert de webshop haar bezoekers met de onthulling van The Dutch Connection, een set Nederlandse ansichtkaarten met een originele invalshoek. Geen standaard kaarten met molens, klompen of tulpen, maar kaarten met een souvenirmolen, klompen op een bordes en houten speculaasplanken: acht typische Nederlandse kaarten met een twist. Lees verder….

Cardcetera presenteert eerste kaart The Dutch Connection

Eindhoven, 16 april 2013 – Na de succesvolle introductie van The French Connection werkt webshop Cardcetera aan The Dutch Connection, een set typisch Nederlandse ansichtkaarten. Niet de zoveelste “groeten uit Holland kaart” die je in elke winkel vindt, maar originele kaarten met bijzondere foto’s. Zoals de foto van speculaasplanken, gemaakt door Sandra die de door Cardcetera georganiseerde fotowedstrijd won. Als voorloper van de set is deze foto vanaf nu los verkrijgbaar als kaart. Tot aan de introductie van de complete Hollandse serie schenkt Cardcetera een deel van de opbrengst van de kaart aan het Oranje Fonds. Lees verder….

Nu te koop: The French Connection van Cardcetera

Eindhoven, 29 maart 2013 – Het sturen van ansichtkaarten is de laatste jaren steeds populairder geworden. Ondanks de toenemende populariteit is het aanbod van ansichtkaarten in winkels nauwelijks vernieuwd. Tijd om dit te veranderen en een nieuw merk te introduceren: Cardcetera Cards. Vanaf 29 maart is de nieuwste serie kaarten van dit jonge merk te koop: The French Connection. Lees verder….

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s