Nu verkrijgbaar: winnende kaart Speculaasplanken

CCD001: Speculaas Moulds

CCD001: Speculaas Moulds

Dat hebben we geweten – kies jouw favoriete foto voor een typisch Nederlandse kaart! Bijna 500 stemmen kwamen er binnen en de meningen liepen best uiteen. Wat de een super origineel vond, vond de ander niet herkenbaar. Wat een ander de zoveelste foto van vond, vond de ander weer prachtig. We konden bijna niet kiezen en dachten er zelfs over om dan maar alle drie de foto´s als kaarten te laten drukken. Maar ja – een wedstrijd blijft toch een wedstrijd en uiteindelijk koos ook een ruime meerderheid voor een foto – en wel de foto van Sandra de Haan met de speculaasplanken! Ook de foto´s van Simone (het strand van Katwijk – zonnig, maar met de dreiging van regen) en Wobke (de prachtige tulpen in de Keukenhof – die haast een beetje doorschijnend lijken) kregen veel stemmen – maar de meeste stemmen gelden! Sandra´s speculaasplanken kregen meer dan 50% van de stemmen en geef toe: typisch Nederlands, maar toch ook erg origineel. Precies waar Cardcetera voor wil staan.

Achterkant

Achterkant

De achterkant van de kaart lag al klaar – dit is weer een prachtig ontwerp van By Kris. oer-Hollands, vinden wij zelf! En dus kunnen jullie vanaf nu de eerste kaart uit onze serie The Dutch Connection in de webshop kopen: CCD 001; Speculaas Moulds. Of lekker in het Nederlands: Speculaasplanken. Tot aan de introductie van de hele set, eind mei (dan worden we 2!), doneren we van iedere verkochte kaart 40 cent aan Het Oranje Fonds – want dat past mooi bij onze serie: typisch Nederlands.

Meer weten? Vandaag stuurden wij ook een persbericht uit! Dit kun je online nalezen.

Advertenties

Over Astrid

Duizendpoot, freelance tekstschrijver & redacteur & projectleider, wannabe schrijver van niet een maar twee boeken, fanatiek lezer, eigenaar webshop in kaarten Cardcetera, eigenaar tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in Cardcetera, Webshop nieuws, Writers en getagged met , , , , , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Nu verkrijgbaar: winnende kaart Speculaasplanken

  1. Pingback: Even voorstellen: Sandra | Cardcetera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s