Nieuw in de shop: eepcards!

Ster vorm

We zijn erg trots op de nieuwste toevoeging aan onze webshop: eepcards! Een unieke kaart, ontworpen door ontwerper Eep Seeber, afkomstig uit Amsterdam. Eep is van oorsprong modevormgever en al meer dan tien jaar actief als grafisch vormgever en illustrator. Eep benaderde ons om te vragen of wij de eepcards ook in onze shop willen opnemen. We beginnen nu met drie mooie kerstsets – en als jullie deze net zo prachtig vinden als wij, dan volgen in de toekomst meer van deze originele kaarten – Eep heeft er al 54 ontworpen! De kaarten zijn er in ster-vorm, bel-vorm en als gemengde set met 5 stuks van iedere kaart.

Eep in zijn eigen woorden

Begin dit jaar heb ik besloten om ansichtkaarten te gaan verkopen.Want ansichtkaarten blijven een leuk product.Om zomaar even iets van je te laten horen, om iemand blij te maken of om te sturen bij een speciale gelegenheid.
Op een ansichtkaart kun je als illustrator een klein verhaaltje vertellen. Daarom ben ik met eepcards gestart. Het is een bijzondere collectie met leuke, lieve, mooie ontroerende en spannende illustraties.
Er zijn al 54 unieke eepcards! Mijn stijl is speels, helder en simpel. Ik probeer met zo weinig mogelijk middelen een beeld weer te geven.De meeste kaarten bestaan alleen uit een illustratie, zonder tekst.
Naast het ontwerpen ben ik op dit moment ook druk bezig met de verkoop van eepcards.De kaarten zijn in steeds meer winkels te koop. En nu dus ook bij Cardcetera!

Klok vorm

Uitproberen? In het kader van Black Friday kun je van 23 tot en met 25 november een set winnen bij een bestelling. Meer informatie vind je vanaf 23 november op onze Facebook-pagina.

 

 

Advertenties

Over Astrid

Duizendpoot, freelance tekstschrijver & redacteur & projectleider, wannabe schrijver van niet een maar twee boeken, fanatiek lezer, eigenaar webshop in kaarten Cardcetera, eigenaar tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in Webshop nieuws en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s