Wereld Postdag!

9 oktober – wereld postdag! Het schrijven van brieven en kaarten is volgens sommige mensen maar ouderwets – gelukkig zijn er ook genoeg mensen die hier anders over denken! Op World Post Day – de dag waarop de Amerikaanse postdienst haar jubileum viert – wordt op allerlei manieren duidelijk gemaakt hoe leuk het is om post te krijgen en te versturen. Iets dat jij natuurlijk al lang weet… maar misschien is dit een mooi moment om het ook aan andere te laten weten of net een extra kaart of brief te versturen?

Dat kan bijvoorbeeld door mee te gaan doen aan een bijzonder project, opgestart door het Etsy Greetings Team. Vorig jaar begon op Wereld Postdag 2011 hun project 52 weeks of mail – een project waar we ook in Nederland de aandacht op vestigden via een interview op Radio Decibel. Ook dit jaar kun je weer meedoen en je resultaten delen via Facebook.

Dit is ook een mooi moment om je te melden bij een van de goede doelen, die zich inzetten voor post aan mensen die wel een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Dit kun je ook doen via het Postcrossing Forum – waar je ook zelf een oproep kunt plaatsen voor een bijzonder postprject voor iemand die jou dierbaar is en die wel wat post kan gebruiken.

En natuurlijk kun je bij ons terecht voor een nieuwe voorraad kaarten – de sectie Nouvelles Images is pas weer aangevuld -, een mooie wenskaart voor een vriend, familielid of een goed doel, of voor een leuke voordeelset, die je ook prima als cadeautje kunt gebruiken!

Advertenties

Over Astrid

Duizendpoot, freelance tekstschrijver & redacteur & projectleider, wannabe schrijver van niet een maar twee boeken, fanatiek lezer, eigenaar webshop in kaarten Cardcetera, eigenaar tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in Achtergrondinformatie, Leuke tips en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Wereld Postdag!

  1. Pingback: The Postcard Cure week 40: Publisher Bildreich | Cardcetera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s