Elliot Erwitt tentoonstelling in Wenen

New York, 1950 – Erwitt

Voor veel mensen behoren de kaarten die gemaakt zijn van foto´s van Elliot Erwitt tot hun favoriete kaarten van Nouvelles Images. Erwitt is vooral bekend vanwege zijn foto´s van mensen met honden – vaak op een bijzondere manier vastgelegd. Erwitt, 84 jaar oud inmiddels, wordt ook wel de Woody Allen van de fotografie genoemd. Erwitt is  directeur geweest van Magnum Photos, dat in 2012 65 jaar bestaat.

Voor mensen die nog een zomerbestemming zoeken en graag meer willen weten over Erwitt, is er nu een mooie tentoonstelling in het Kunsthaus in Wenen – hier worden 150 van zijn foto´s tentoongesteld. De tentoonstelling is nog te zien tot en met 30 september 2012.

En de kaarten koop je natuurlijk bij Cardcetera :)

Advertenties

Over Astrid

Duizendpoot, freelance tekstschrijver & redacteur & projectleider, wannabe schrijver van niet een maar twee boeken, fanatiek lezer, eigenaar webshop in kaarten Cardcetera, eigenaar tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in Achtergrondinformatie, Leuke tips en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s