Nieuw: tryout collection

Juf zonder zorgen

Wij @Cardcetera geloven in veranderingen. We willen jou een uniek assortiment (ansicht)kaarten aanbieden. In het afgelopen jaar hebben we al meerdere merken toegevoegd aan ons assortiment. Niet alleen van merken die we zelf ontdekten via beurzen zoals Edition Gollong en International Graphics, maar ook van merken waar (vaste) klanten ons op wezen, zoals Anne Schackmann en Ars Vivendi.

Vanaf nu hebben we hier nog een aanvulling op: een selectie van tijdelijke kaarten, die jullie zo kunnen uitproberen. We nemen deze merken niet meteen vast op in ons assortiment, maar we laten jullie middels een beperkte selectie kennismaken met deze kaarten.

Blinnie´s World

De kaarten van deze uitgevers zijn vaak nog niet zo bekend als bijvoorbeeld de kaarten van Nouvelles Images of Aquarupella, maar ze zijn wel van een goede kwaliteit en wij denken dat ze een mooie toevoeging kunnen zijn. Als jullie, onze trouwe klanten, de kaarten van een bepaald merk mooi vinden, zullen we overwegen om ze toe te voegen aan onze permanente selectie en dan zullen we, als dat mogelijk is, ook het aantal verschillende kaarten uitbreiden. Neem dus snel een kijkje op onze site om deze nieuwe aanvullingen te bekijken!

Als je een tip of suggestie hebt voor een uitgever die we aan dit deel kunnen toevoegen: laat het ons vooral weten!

Advertenties

Over Astrid

Duizendpoot, freelance tekstschrijver & redacteur & projectleider, wannabe schrijver van niet een maar twee boeken, fanatiek lezer, eigenaar webshop in kaarten Cardcetera, eigenaar tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in Webshop nieuws. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s