Saul Leiter tentoonstelling in het Joods historisch museum

Snow, Saul Leiter

Misschien ken je deze kaart wel – op Postcrossing is het inmiddels een favoriet van veel deelnemers. Maar ken je ook het verhaal achter de kaart?

Deze kaart is uitgegeven door Nouvelles Images en laat een werk zien van kunstenaar Saul Leiter. Leiter is een Amerikaanse fotograaf en schilder, ‘lid’ van The New York School. SindsĀ  24 oktober 2011 kun je in het Joods historisch museum in Amsterdam zijn werken bewonderen, in de tentoonstelling met de naam New York Reflections. Dit kan nog tot 4 maart 2012. Speciaal voor deze tentoonstelling heeft Nouvelles Images een reeks van zijn werken op ansichtkaart en op posterformaat gedrukt.

De kaarten hebben wij op verzoek inmiddels opgenomen in onze webshop. Niet alleen de kaart Snow, maar bijvoorbeeld ook de prachtige kaarten Haircut, Harlem, Paris en Taxi.

Advertenties

Over Astrid

Duizendpoot, freelance tekstschrijver & redacteur & projectleider, wannabe schrijver van niet een maar twee boeken, fanatiek lezer, eigenaar webshop in kaarten Cardcetera, eigenaar tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in Achtergrondinformatie, Webshop nieuws en getagged met , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s