Mijlpalen!

Sinds we in mei met Cardcetera zijn begonnen, is er al veel gebeurd – zijn er al verschillende mijlpalen geweest. Order 100 was er een van, order 200 ook en de dag dat we voor het eerst een Cardcetera-banner op Postcrossing zagen vonden we ook erg bijzonder. Maar er waren ook meer persoonlijke, maar toch ook professionele mijlpalen. Zo was er de vrijdag dat we een mail kregen van Radio Decibel met de vraag of een van ons op maandagochtend wat wilde vertellen over 52 weeks of mail. Niet eens een idee dat wij zelf bedachten, maar we vonden het natuurlijk erg leuk om er wat over te vertellen. En ja, ook om reclame te maken natuurlijk. Uiteindelijk willen we toch graag winst maken 😉

En donderdag was er weer zo’n leuke mijlpaal. Sinds september sturen we met alle bestellingen onze eigen Cardcetera-kaarten mee. Deze hebben we speciaal laten drukken. De foto’s die we hiervoor gebruiken zijn gemaakt door Els (van Visuels fotografie – u weet wel!) en het is leuk om te zien dat de kaarten die Astrid zelf verstuurd heeft via Postcrossing al door verschillende mensen gefavoured zijn. Maar donderdag kreeg Astrid zelf een Cardcetera-kaart binnen: de knoflooksoep! En dat vonden we toch iets om even met jullie te delen!

Hieronder een aantal van de kaarten – wat vinden jullie er eigenlijk van?

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Advertenties

Over Astrid

Duizendpoot, freelance tekstschrijver & redacteur & projectleider, wannabe schrijver van niet een maar twee boeken, fanatiek lezer, eigenaar webshop in kaarten Cardcetera, eigenaar tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in Jouw mening, Leuke tips, Webshop nieuws en getagged met , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Mijlpalen!

  1. Petra zegt:

    Ik had de koeien kaart naar Duitsland gestuurd als iets “typisch Hollands” en die werd daar ook zeer goed ontvangen. Postcrossing is met de kaarten van Els echt wel een succes. Maar ook de andere kaarten van Cardcetera worden altijd dankbaar ontvangen. Dus ik zal nog wel even blijven bestellen 😉

    groetjes,
    Petra

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s