Sinterklaas actie! 2 sets kaarten winnen

Chocolade Sint en Piet

Vandaag is het weer zo ver: Sinterklaas komt Nederland binnen! Niet alleen hebben wij van Cardcetera een mooie selectie van verschillende Sinterklaaskaarten opgenomen in onze webwinkel (leuk om te sturen in het kader van ´Nederlandse tradities´ aan mede-Postcrossers), maar we hebben ook een leuke actie voor je bedacht!

Today, Sinterklaas will arive in The Netherlands. Sinterklaas is a great Dutch tradition (at least, in our opinion!) and in this period, children get gifts and adults give each other surprises. Ofcourse we have added some great Sinterklaas-cards to our store, but we also came up with a special competetion!

Winnen: 2 setjes receptenkaarten!
Speciaal voor onze klanten hebben we een leuke actie bedacht om de mooie Sinterklaasperiode te vieren. We geven 2 sets van ieder 3 Tasty Cards weg! Op deze prachtige kaarten zie je een foto van een gerecht en vind je tegelijkertijd het bijbehorende recept. De kaarten zijn verkrijgbaar met het recept in het Engels of in het Zweeds. We geven 1 set weg aan alle kopers die tussen 12 november en 1 december een order plaatsen in onze webshop. Iedere koper doet dus sowieso mee aan deze actie!

Schoen zetten

Wil je meer kans maken? Laat ons dan weten welk recept jij graag op een kaart zou zien en waarom je juist dat recept op een kaart zou zetten. De inzender die ons het leukste / orgineelste / lekkerste recept stuurt wint het tweede setje van drie kaarten! Je kunt reageren via Facebook of door een reactie op onze blog achter te laten. Stuur je reactie uiterlijk 1 december aan ons door. Op 5 december maken we de winnaars bekend!

Win one of the special packages of recipe cards!
To celebrate this special Sinterklaas-period, we are going to give you the opportunity to win a gift too. We are giving away two sets, each with 3 cards, of the great Tasty Cards from Sweden. On each card you see an image of a special dish and on the back, you find the recipe to coock this dish! All cards are available with the instructions in Swedish and in English – our sets are in English. We will send one of the sets to a lucky customer that orders cards with us in the periode from November 12th untill December 1st. So everyone who orders will participate in this special action!

Do you want to increase your chanches of winning a set? Let us know which recipe you would put on a postcard and let us know why you choose this recipe! The person that sends us the nicest / most orginal / best tasting recipe wins the second set! Leave your recipe and your motivation for choosing it at our Facebook-page or leave a message at our blog. You can send your response untille December 1st, 2011. On December 5th, the day of Sinterklaas´s birthday, we will announce the winners!

Advertenties

Over Astrid

Duizendpoot, freelance tekstschrijver & redacteur & projectleider, wannabe schrijver van niet een maar twee boeken, fanatiek lezer, eigenaar webshop in kaarten Cardcetera, eigenaar tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in Acties, Webshop nieuws en getagged met , , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

4 reacties op Sinterklaas actie! 2 sets kaarten winnen

  1. Pingback: Schoenkado! | Cardcetera

  2. Valentina zegt:

    I would love cards with red velvet cake or red velvet cupcakes! It would be a very colourfull card with the red of the cake and the white of the icing.

  3. Semantha zegt:

    Een recept voor Sûkerbôle natuurlijk echt fries suikerbrood jammie 🙂

    Ingrediënten
    – 500 gram bloem
    – 10 gram zout
    – 3 gram kaneel
    – 3 eetlepels gembervocht en melk, samen 2 dl
    – 25 gram gist
    – 75 gram boter
    – 2 eieren
    – 100 gram kandijsuiker of suikerklontjes

    Bereiding
    Maak van de bloem, het zout, de kaneel, de met lauwe melk en gembernat aangemaakte gist, de gesmolten en afgekoelde boter en de eieren een gistdeeg.
    Laat het op een lauwwarme plaats ongeveer drie kwartier rijzen.
    Werk nu de in stukjes geklopte kandijsuiker erdoor.
    Vorm het deeg tot een brood en doe het in een dik met boter besmeerde en met grove krisalsuiker bestrooide broodvorm.
    Laat het nog ongeveer een kwartiertje narijzen.
    Bak het in een warme oven op 200 graden in een half uur gaar en bruin.
    De bovenkant is dan geglaceerd door de gekaramelliseerde suiker.

    Met een dikke laag roomboter….

  4. Pingback: Cardcetera speelt voor Sinterklaas: winnaars van onze actie zijn bekend! | Cardcetera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s