Nu ook bij Cardcetera: Adventskaarten

Je kent vast wel de adventskalender: de speciale kalender die begint op 1 december en waar je iedere dag tot aan Kerstmis een vakje mag openen. En in ieder vakje zit meestal een kleinigheidje, meestal een chocolaatje. Advent, van het Latijnse woord adventus (komst) is in het christendom de benaming voor de periode voor kerst. In de adventsperiode bereiden christenen zich voor op het kerstfeest, en wordt de geboorte en de wederkomst van Jezus herdacht. Advent is oorspronkelijk van Duits lutherse afkomst – daarom vind je in Duitsland en Oostenrijk nog altijd veel verschillende adventskalenders.

De Duitse uitgeverij Grätz Verlag heeft ook voor de kaartenliefhebbers onder ons een speciale versie van de adventskalender en wel in de vorm van een wenskaart! Helaas zonder chocolaatje in ieder vakje – maar dat is misschien maar goed ook 😉 Natuurlijk hebben wij een aantal van deze kaarten in ons assortiment opgenomen. We hebben drie verschillende motieven van illustrator Silke Leffler uitgekozen. Leuk om te versturen aan je penvriendinnen, familie en vrienden waar je kerst mee gaat vieren, maar natuurlijk ook in het kader van 52 weeks of mail.

Let op: de voorraad is beperkt!

Advertenties

Over Astrid

Duizendpoot, freelance tekstschrijver & redacteur & projectleider, wannabe schrijver van niet een maar twee boeken, fanatiek lezer, eigenaar webshop in kaarten Cardcetera, eigenaar tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in Leuke tips, Webshop nieuws en getagged met , , , , , , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Nu ook bij Cardcetera: Adventskaarten

  1. Pingback: De intocht | Avonturen in Oostenrijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s