Originele postzegels nodig? Gebruik gulden zegels!

Veel Postcrossers schrijven bij hun wensen dat ze graag kaarten met leuke, originele postzegels krijgen. Dat valt niet altijd mee – de standaard 1, 2 en 3 zegels zijn nu eenmaal niet zo leuk. En omdat er relatief veel Nederlandse Postcrossers zijn, is de kans heel groot dat de persoon die jouw kaart krijgt de postzegel al eens heeft gezien. Ook niet erg origineel dus!

Enveloppen met gulden postzegels

Dit problemen hebben wij ook bij het versturen van onze enveloppen en pakketjes. We willen graag dat jullie al vrolijk worden bij het zien van de enveloppe en daar helpt een leuke postzegel bij. Wij sturen de Cardcetera-bestelling daarom vaak met gulden postzegels. En daar krijgen we eigenlijk alleen maar enthousiaste reacties op!

Mag dat dan? Ja, dat mag! Alle postzegels van na 1977 zijn en blijven gewoon geldig en kun je dus gebruiken om kaarten en brieven mee te versturen. Zowel voor binnen- als voor buitenland. Heb je dus nog een oude verzameling gulden postzegels waar je niets mee doet? Gebruik ze dan! Je moet alleen even omrekenen wat het juiste bedrag in euro´s is.

Heb je zelf nooit postzegels gespaard? Je kunt ook bij verschillende websites de postzegels nog bestellen. Bijvoorbeeld bij de site Postzegels met korting. Je krijgt daarbij ook netjes een papiertje waarop precies staat hoeveel postzegels je moet gebruiken. Handig toch! Zo maak je jouw kaarten en brieven nog origineler. Onze ervaringen zijn in ieder geval positief!

Advertenties

Over Astrid

Duizendpoot, freelance tekstschrijver & redacteur & projectleider, wannabe schrijver van niet een maar twee boeken, fanatiek lezer, eigenaar webshop in kaarten Cardcetera, eigenaar tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in Achtergrondinformatie, Leuke tips en getagged met , , . Maak dit favoriet permalink.

Een reactie op Originele postzegels nodig? Gebruik gulden zegels!

  1. Pingback: Cardcetera: ook voor postzegels! | Cardcetera

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s