6 jaar postcrossing!

Veel mensen kennen het Postcrossing-project al, maar voor de mensen die het nog niet kennen heel in het kort hoe het werkt. Je vraagt een adres van een onbekende aan via het systeem, je stuurt een leuke kaart (bij voorkeur een kaart waarvan de ander aangeeft die graag te ontvangen) en nadat jouw kaart ontvangen en geregistreerd is, krijg je zelf weer een kaart terug.

Happy birthday Postcrossing!

Het kost (veel) minder tijd dan brieven schrijven, je krijgt vaak leuke afbeeldingen van over de hele wereld en er ligt eens wat anders in je brievenbus dan een vervelende rekening of een herinnering dat je een tandartsafspraak moet maken. En: vandaag bestaat dit bijzondere project 6 jaar! Gefeliciteerd!

Wil je meer lezen over Postcrossing? Hier lees je meer over de zesjarige geschiedenis van het project. En zelf meedoen kan natuurlijk ook: meld je nu aan! Heb je meteen een goede reden om weer wat kaarten bij te kopen 🙂 We hebben weer mooie nieuwe kaarten geplaatst!

Advertenties

Over Astrid

Duizendpoot, freelance tekstschrijver & redacteur & projectleider, wannabe schrijver van niet een maar twee boeken, fanatiek lezer, eigenaar webshop in kaarten Cardcetera, eigenaar tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in Leuke tips en getagged met , , , . Maak dit favoriet permalink.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s