Liefhebber van Nouvelles Images kaarten?

In onze webshop bieden we een ruim assortiment Nouvelles Images kaarten aan. Niet zo vreemd, want de kaarten zijn erg populair! Als je ook wel eens een digitale kaart stuurt, dan hebben we goed nieuws. Op de site van Nouvelles Images heb je sinds enige tijd ook de mogelijkheid om e-cards te versturen. Een mooie manier om ook mensen die wat minder van de ´ouderwetse´ kaart per post zijn kennis te laten maken met deze prachtige kaarten! Het aanbod wisselt regelmatig – verschillende thema´s met een aantal afbeeldingen per thema. Ook een deel van het geliefde assortiment aan Atelier-kaarten is beschikbaar als e-card. Je mag ons er ook altijd een sturen!

En voor de liefhebbers van de ouderwetse kaart per post: op korte termijn breiden wij ons assortiment verder uit met nieuwe kaarten van Nouvelles Images! Zowel de standaard formaat kaarten, als ook de wenskaarten.

Advertenties

Over Astrid

Duizendpoot, freelance tekstschrijver & redacteur & projectleider, wannabe schrijver van niet een maar twee boeken, fanatiek lezer, eigenaar webshop in kaarten Cardcetera, eigenaar tekstbureau Flytande, vrouw, zus, dochter, vriendin, hobby kok, dol op post, levensgenieter, hardloopster. Al deze onderwerpen komen (uiteindelijk) vast aan bod in een of meerdere blog berichten.
Dit bericht werd geplaatst in Leuke tips. Bookmark de permalink .

Een reactie op Liefhebber van Nouvelles Images kaarten?

  1. marjolijn zegt:

    Een blog! Wat een goed idee!! Leuke tip!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s